MY Built

私隱政策

最後更新:2026 年 8 月 8 日

SightSafe 是一個誠實、重視私隱的房間檢查助手。以下說明我哋點樣處理你嘅資料。

相機畫面

SightSafe 只用手機後置鏡頭做即時預覽,用嚟觀察可疑鏡頭反光。相機畫面唔會被上傳或者留存喺任何伺服器,只喺你部手機處理。

檢查記錄

檢查進度、觀察結果同報告只儲存喺你部裝置本機,SightSafe 冇任何自家後端服務器儲存呢啲資料。

帳戶

SightSafe 唔需要建立帳戶、唔需要登入。

廣告與追蹤

SightSafe 唔使用第三方廣告 SDK,唔使用行為分析或追蹤器。

分享報告

如果你選擇分享檢查報告,分享方式由 iOS 系統分享功能處理,去向由你自己決定(例如訊息、電郵)。

刪除資料

你可以透過刪除 App 資料或者解除安裝 App 嚟刪除本機儲存嘅檢查記錄。

聯絡

私隱相關問題,可以透過 App Store 頁面聯絡開發者,或者電郵 support@mybuilt.app